ΝΕΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δελτίο Τύπου για τον Β΄ γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών

31/05/2019

Ο συνδυασμός «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» & ο επικεφαλής Τάσος Ευσταθίου, ευχαριστούν τους ψηφοφόρους, τους συνεργάτες, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τους εκλογικούς αντιπροσώπους, τους εθελοντές κ.α., που τους στήριξαν στην αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και τους κατέταξαν στην τρίτη θέση του δημοτικού συμβουλίου δίνοντάς τους 6 έδρες.

Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι σε όλους όσους στήριξαν την πρόταση για μια διαφορετική Ηλιούπολη και σεβόμενοι το αποτέλεσμα των εκλογών και τη διοίκηση που θα επιλέξουν οι πολίτες, έχουν ως στόχο να ελέγχουν, να προτείνουν και να συμβάλλουν ουσιαστικά στα κοινά της Ηλιούπολης, προκειμένου να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πολιτών. Θα βρίσκονται δε καθημερινά δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο συνδυασμός «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» έχοντας ως πάγια αρχή τον σεβασμό στην προσωπικότητα όλων αυτών, που ως σκεπτόμενοι άνθρωποι επέλεξαν να στηρίξουν έμπρακτα με την ψήφο τους την πρόταση του για την Ηλιούπολη, θεωρεί απόλυτα αυτονόητη την μόνη επιλογή που εκφράζει αυτόν τον σεβασμό, την επιλογή της ψήφου κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, με το ίδιο σκεπτικό που πριν από τις εκλογές ζητούσε την ψήφο του κάθε Ηλιουπολίτη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», Τάσος Ευσταθίου, κατά την προεκλογική περίοδο με σαφήνεια έχει τοποθετηθεί για την κατάσταση στην πόλη μας.
                 

Επίσκεψη στην ΔΕΗ Αγ. Δημητρίου & ΔΕΔΔΗΕ Νοτίων Προαστείων

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Τάσος Ευσταθίου μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», επισκέφτηκε σήμερα την ΔΕΗ Αγίου Δημήτριου και την ΔΕΔΔΗΕ Αργυρούπολης (περιοχής Καλλιθέας), συζήτησε με τους προϊσταμένους των τμημάτων και από την θέση του Προέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων, για θέματα δικτύων της Ηλιούπολης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα του Κ.Υ.Τ.

60441837_2272545796124731_8858730550374957056_o.jpg

Συνομίλησε με καταναλωτές και υπαλλήλους που βρέθηκαν εκεί, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σαν δημότες της πόλης μας, για τον κακό ηλεκτροφωτισμό στους δρόμους, για άλλα προβλήματα καθημερινότητας και βεβαίωσε ότι ο Συνδυασμός «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» καθημερινά θα προσπαθεί για την βελτίωση των καλύτερων συνθηκών διαβίωσης τους στην Ηλιούπολη.

60108806_2272545859458058_2092764978669944832_o.jpg

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ασφάλεια στην πόλη

12/5/2019

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης ΤΑΣΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, μαζί με υποψηφίους του επισκέφθηκαν την Παρασκευή 10 Μαΐου, το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας της πόλης μας.

Βασική προτεραιότητά μας είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ της πόλης.

Μιλήσαμε με τον Διοικητή και με στελέχη του τμήματος. Μεταξύ άλλων, αναφερθήκαμε στα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα ασφαλείας που απασχολούν τους πολίτες. Δηλώσαμε, ότι θα επιδιώξουμε να έχουμε στενή συνεργασία ώστε να ληφθούν μέτρα για να δημιουργηθεί ένα αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της πόλης μας.

Τέλος, μας ευχαρίστησαν για την εποικοδομητική συζήτηση και μας ευχήθηκαν καλή επιτυχία!

 

60351706.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Eγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά

9/5/2019

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ: Ασφυκτικά πλημμύρισε κατά γενική ομολογία με φίλους, υποστηρικτές της παράταξης αλλά και απλούς δημότες που αγαπούν την πόλη μας, το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», την Τετάρτη 8 Μαΐου, στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν, επί της οδού Μαρίνου Αντύπα 107.

Ο επικεφαλής ΤΑΣΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ τόνισε «Ο σημερινός Δήμαρχος παραπλανά τους πολίτες. Ήρθε η ώρα για αλλαγή στο Δήμο», έκανε αναφορά στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας της πόλης, ενώ ασκήθηκε έντονη κριτική στο σημερινό Δήμαρχο αναφέροντας σειρά παραδειγμάτων που δείχνουν την εγκατάλειψη της πόλης. Οι δημότες πια έχουν αντιληφθεί ότι η μόνη αξιόπιστη λύση στα καθημερινά προβλήματά τους είναι η παράταξη Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά! Κατέληξε δε, ότι εμείς οδηγούμε τις εξελίξεις στην Ηλιούπολη.

Το ΟΡΑΜΑ μας για την πόλη βασίζεται σε δυο πυλώνες:

Α) Στην άμεση αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που βαλτώνουν καιρό τώρα στην πόλη μας, όπως η έλλειψη καθαριότητας, η κακή κατάσταση στους περισσότερους δρόμους, η έλλειψη φωτισμού, οι συνθήκες ανασφάλειας, η ερειπωμένη αγορά-ανάπτυξη, το κυκλοφοριακό, το κοιμητήριο κλπ.

Β) Στον επανασχεδιασμό της πόλης ώστε να έχουμε μια πόλη Καθαρή & Πράσινη με αναπλάσεις (πεζοδρομήσεις, ποδηλατόδρομοι, δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας, χώροι πρασίνου κλπ) σε κάθε γωνιά της πόλης με σεβασμό στον άνθρωπο. Έξυπνη με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη. Σύγχρονη ενεργειακά με εφαρμογή καινοτόμων ιδεών. Λειτουργική & προσβάσιμη σε όλους. Φιλική και φιλόξενη για τους πολίτες, το Περιβάλλον & τα Ζώα.

Ο κ. Ευσταθίου αναφέρθηκε στους 62 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού, νέους και έμπειρους συμπολίτες, που πλαισιώνουν την προσπάθειά του και ενώνουν τις δυνάμεις τους, ανεξάρτητα από πολιτικές διαχωριστικές γραμμές «για να κάνουμε την πόλη μας πρώτη στο λεκανοπέδιο και –γιατί όχι- στην Ελλάδα. Μία πόλη πρότυπο που θα έχει επισκέπτες και όχι διερχόμενους».

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι από όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας, εκπρόσωποι και μέλη από ενώσεις και σωματεία! Τέλος, τίμησαν με την παρουσία τους όλα τα ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της Ηλιούπολης.

egkainia 01.jpg

egkainia 02.jpg

egkainia 03.JPG

Ο Τάσος Ευσταθίου υποδέχτηκε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Σήμερα στο εκλογικό μας κέντρο του δημοτικού συνδυασμού «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» υποδεχτήκαμε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Στη συνάντηση με τον κ. Κυμπουρόπουλο, παρευρέθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις τόσο για την πολιτική σκηνή, όσο και για θέματα της ισότητας, των ανθρώπινων δικαιωμάτων, των κοινωνικών συνθηκών και προτεραιότητες για την Ευρώπη, την Ελλάδα αλλά και την πόλη μας, την Ηλιούπολη.

Το ΟΡΑΜΑ μας είναι μια κοινωνία ισότητας και αλληλεγγύης με πυρήνα της τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τα ζώα.

DSCN9610.JPG

DSCN9648.JPG

DSCN9626.JPG

Δημόσια Περιουσία & καταπάτηση

Ο εκάστοτε Δήμαρχος οφείλει και πρέπει να γνωρίζει οτιδήποτε αφορά τη Δημόσια Περιουσία που βρίσκεται στο Δήμο του, διότι είναι ο θεματοφύλακας της. Δηλαδή να υπερασπίζεται, να διαφυλάττει και να προφυλάσσει αυτή προς όφελος του λαού.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάποια επιχειρηματίας παρανόμησε, καταπατώντας δημόσιο χώρο στην Ηλιούπολη προς όφελος της επιχείρησής της, ενώ η ίδια παραδέχεται δημόσια ότι δεν το έχει νοικιάσει από την ΕΤΑΔ, με αποτέλεσμα να κάνει χρήση αυτού παράνομα (καταπάτηση).

Είναι γνωστό ότι οι προηγούμενοι Δήμαρχοι, έδωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να υπερασπιστούν την Δημόσια-Δημοτική Περιουσία.

Εύλογα λοιπόν, τίθενται ερωτήματα στη Διοίκηση του Δήμου:
– Υπάρχουν και άλλα οικόπεδα ακίνητα στην πόλη μας που έχουν καταπατηθεί εις γνώση ή εν αγνοία του Δημάρχου;
– Μήπως η προσπάθεια διασφάλισης της Δημόσιας Περιουσίας από την Διοίκηση του Δήμου γίνεται με γνώμονα την εξυπηρέτηση ημετέρων κάνοντας τα στραβά μάτια σε παράνομες πράξεις τους;

Τέλος, είναι προφανές πως υποψηφιότητες που παρανομούν (καταπατούν) δημόσιο χώρο, δεν συνάδουν με τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου που εκ φύσεως πρεσβεύει την υπεράσπιση της Δημόσιας Περιουσίας.

Κατά τα άλλα, τα συμπεράσματα δικά σας!