ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

_________________________________________________________________________________________________

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

20190513_142521

Πτυχιούχος Πολιτικός Επιστήμων – Θεολόγος, Οικονομολόγος Marketer, Πτυχιούχος Α.Β.Σ.Π. Παντείου – MKTG. Μέλος Οικονομικού Επιμελητηρίου & Βρετανικού ΕΠΙΜ. Marketing. Πειραιώς Οργάνωσης και Διοίκησης. Πολιτικών Επιστημών Παντείου.

 

ΑΛΕΦΑΝΤΙΝΟΣ – ΛΑΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

alekos.

Πολιτικός Μηχανικός – Συγκοινωνιολόγος  διετέλεσε Πρόεδρος  του 7ου διαμερίσματος του Δ. Αθηναίων επί σειρά ετών & πρώην Πρόεδρος του Νοσοκομείου «Ελπίς»

 

ΑΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΟΥ

20190513_142515

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη. Είμαι απόφοιτος ΤΕΛ και ΙΕΚ ειδικοτήτων Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικής. Εργάζομαι ως Τεχνικός στον χώρο των Αστικών Συγκοινωνιών στην Ο.Σ.Υ. Α.Ε. στο αντικείμενο που έχω σπουδάσει.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδιασμό «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» με υποψήφιο τον κύριο Τάσο Ευσταθίου γιατί αγαπάω την Πόλη μου, διαθέτω γνώση και εμπειρία σε Τεχνικά θέματα και έχω όρεξη να προσφέρω.

Σε κοινωνικό επίπεδο πιστεύω ότι στις μέρες της οικονομικής κρίσης που περνά ο τόπος μας οι νεότεροι και γηραιότεροι συνδημότες μας δικαιούνται περισσότερα προγράμματα Δημοτικής υποστήριξης με απώτερο σκοπό τα επόμενα πέντε χρόνια το έμψυχο και άψυχο δυναμικό της όμορφης Πόλης μας να αναβαθμιστεί προς το καλύτερο.

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

Αντίγραφο από 59645134_2259791557606368_3393972857691176960_n.jpg

Ονομάζομαι Ευαγγελία Αναστασιάδου και ειμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης με τον συνδυασμό του Τάσου Ευσταθίου «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά». Εργάζομαι ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και δραστηριοποιούμαι στις επενδύσεις. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη. Μια πόλη που την θεωρώ τόπο μου γιατι αφουγκράζομαι καθημερινά τα προβλήματα και τις ανάγκες της.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά της πόλης μας και η γνωριμία με τον Τάσο Ευσταθίου, ένας άνθρωπος με όραμα, αξίες, καλλιέργεια και προπάντων ήθος, με οδήγησε στην απόφαση να στηρίξω τη προσπάθειά του και να συμπορευθούμε για το καλό του τόπου μας!

Στηρίζω τον Τάσο Ευσταθίου και σας καλώ να με στηρίξετε και εσείς με τη σειρά σας, γιατί η Ηλιούπολη αξίζει να έχει όραμα, ικανούς και δυναμικούς ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να αγωνιστούν για τα προβλήματα και να τα επιλύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

ΒΕΡΒΕΡΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΒΑΤΣΑΛΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

dsc09811.clearlight.png

Ο Ευάγγελος Βερβερέλης είναι γέννημα θρέμα Ηλιουπολίτης!

 • Απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος – Pierce College.
 • Διπλωματούχος Μεταλλειολόγος Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και εγγεγραμμένος στο ΤΕΕ από το 2011. Με έντοντη φοιτητική δράση στη διοίκηση του Συλλόγου των Φοιτητών ως μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπος στη Γενική Σενέλευση.
 • Κατέχει MBA International από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Είναι Σύμβουλος Ορυχείων στην Τανζανία από το 2014, σε νευραλγική θέση μεταξύ Διοίκησης, Ομάδων Εργασίας και Κρατικών Φορέων. Οι αρμοδιότητές του αφορούν ερευνητικές-περιβαλλοντικές μελέτες καθώς και Μελέτες Σκοπιμότητας, εποπτεία απαλλοτριώσεων και εφαρμογή του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Είναι διαχειριστής στις Εκδόσεις “Ηράκλειτος” στον σχεδιασμό δράσης και προώθησης.

Συμμετείχε στην εκπόνηση έργων σαν ελεύθερος επαγγελματίας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Σημαντικές συνεργασίες: ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΕΛΠΕ, LONDON COLLEGE UNIVERSITY).

Σήμερα είναι Πρόεδρος του MBA International ΡΤ20, έχοντας ως κατεύθυνση τη διεύρυνση των εκπαιδευτικών οριζόντων του τμήματος, με δράσεις που στοχεύουν την αναθέρμανση σχέσεων με Πανεπιστημιακούς & Επιχειρηματικούς Φορείς της Διεθνούς αγοράς (Σουηδία – ΗΠΑ).

Συμμετέχει σε επιτροπές που αφορούν στην αξιολόγηση και αναβάθμιση του Πανεπιστημίου.

Έχει ενεργή δράση στα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με συμμετοχή σε Διαλόγους από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σε συναφή συνέδρια.

Με ανθρωποκεντική οπτική, παρίσταται ενεργά σε φιλανθρωπικές και εθελοντικές δράσεις.

 

ΒΙΔΑΛΗ ΣΟΦΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αντίγραφο από ΣΟΦΙΑ καρτα 4.jpg

Γεννήθηκα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Πλάκα. Μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα στην Ηλιούπολη. Είμαι απόφοιτος Ιδιωτικού ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης Μηχανογραφημένης Λογιστικής.

Από το 2006 έως σήμερα εργάζομαι στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ στις Οικονομικές Υπηρεσίες. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που ζω στην Ηλιούπολη, αγαπώ τη πόλη μου και θέλω να στηρίξω τους συμπολίτες μου δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Ευσταθίου.

 

ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

20190513_142506.jpg

Κατοικώ στην Ηλιούπολη. Είμαι παντρεμένη, έχω δύο παιδιά τον Παναγιώτη και την Κορίνα 24-23 ετών αντίστοιχα.

Στηρίζω τον Τάσο Ευσταθίου γιατί είναι ο ικανότερος να πάει την Ηλιούπολη μπροστά όπως θέλουμε όλοι γιατί είναι μια πόλη που της αξίζει, έχει εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και είναι πάντα Δίπλα Μας !

 

ΒΥΤΙΝΑΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

χωρίς τίτλο.PNG

Τεχνικός Εγκληματικού Διαγνωστικού Κέντρου στις Η.Π.Α. όπου τα τελευταία χρόνια επέστρεψε και θέλει να προσφέρει στην πόλη μας.

 

ΓΑΛΑΝΗ ΘΕΟΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

theoni.PNG

Γεννήθηκα στο Λιλή Τρικάλων και από τριών ετών διαμένω μόνιμα στην Ηλιούπολη. Για αρκετά χρόνια εργαζόμουν στο χώρο του εμπορίου. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τα οικιακά έχοντας αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιού μου.

Υπήρξα μέλος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης και σήμερα είμαι Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης.

Θέτω Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του Τάσου Ευσταθίου με τον συνδυασμό «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», γιατί η πόλη μας χρειάζεται να αλλάξει σελίδα και να γίνει καλύτερη για εμάς και τα παιδιά μας.

 

ΓΕΡΟΓΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Αντίγραφο από ΓΕΡΟΓΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.jpg

Ο Γερογλίδης Ιωάννης (Γιάννης) γεννήθηκε & μεγάλωσε στην Άνω Ηλιούπολη, όπου ζει & εργάζεται μέχρι και σήμερα. Σπούδασε Μηχανολόγος / Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Hull της Αγγλίας και στην συνέχεια έκανε το MSc Automotive Engineering στο Πανεπιστήμιο του Brighton / Sussex (ισοτιμία με Ε.Μ.Π.).

Εν συνεχεία επέστρεψε στην χώρα του & στην πόλη του που τόσο πολύ αγαπάει, όπου & δημιούργησε οικογενειακή γενική κατασκευαστική εταιρεία, όπου και εργάστηκε στην εκπόνηση διαφόρων έργων έως και το 2018.

Πλέον ως ελεύθερος επαγγελματίας & θέλοντας να μετέχει στα κοινά της πόλης μας, συστρατεύεται με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Τάσο Ευσταθίου & τον συνδυασμό «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, προκειμένου μαζί του σύμφωνα με Ευρωπαϊκά πρότυπα, να εργαστούν ώστε να αναβαθμιστεί η Ηλιούπολη & να γίνει ένας Πρότυπος Δήμος!

 

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Μουσικός

 

ΓΚΟΥΒΑΣ ΤΡΥΦΩΝ του ΜΑΡΚΟΥ

Αντίγραφο από 57311577_1099426883599331_6594518504542568448_n copy.png

Γεννήθηκε στην Τρίπολη, είναι πατέρας δύο παιδιών και κάτοικος της Ηλιούπολης επί 25 έτη.

Πτυχιούχος ΑΤΟ και ΣΕΛΕΤΕ στην ειδικότητα Δομικών και Δημοσίων Έργων. Εργάστηκε στον ΟΣΕ και στην ΕΡΓΟΣΕ επί 35 έτη και διετέλεσε υπεύθυνος Απαλλοτριώσεων και επιβλέπων στα περισσότερα έργα του Εκσυγχρονισμού του οργανισμού. Ασχολήθηκε με τον Συνδικαλισμό και διετέλεσε πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Τεχνικών υπαλλήλων του ΟΣΕ επί σειρά ετών, εκλεγμένος με ακομμάτιστο ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Σήμερα είναι συνταξιούχος και προτίθεται να ασχοληθεί ως ενεργός πολίτης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ηλιούπολης, στο ψηφοδέλτιο του Τάσου Ευσταθίου πιστεύοντας σε μια πόλη φιλική και αλληλέγγυα.

Μια πόλη που θα έχει ως πρώτο μέλημά της τον πολίτη και όχι έργα βιτρίνας, την διαφάνεια αλλά και τον σεβασμό και την ισότητα προς όλους τους Δημότες.

 

ΓΛΥΚΟΝΙΚΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

χωρίς τίτλο

Μηχανολόγος – Μηχανικός, Ιδιωτικός Υπάλληλος σε κατασκευαστική εταιρεία, Ταμίας & Ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΡΙΖΩΝ – HORIZON»

 

ΓΡΑΨΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

Αντίγραφο από ΓΡΑΨΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ B.jpg

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησα από το 5ο Γενικό Λύκειο Ηλιουπόλεως και εισήχθη στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συνέχισα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο Τμήμα Ευρωπαϊκής Διπλωματίας του Τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθησα παράλληλες σπουδές τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου, δίνω ενεργά δυναμικό παρόν στο πλευρό του Τάσου Ευσταθίου, διότι είναι ο μόνος που μπορεί με ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΔΥΝΑΜΗ & ΟΡΑΜΑ να προχωρήσουμε μαζί την πόλη μας μπροστά.

 

ΔΑΛΑΜΑΓΚΑ ΑΡΓΥΡΩ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

dsc_0184.jpg

Συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Υπουργείου Πολιτισμού

 

ΔΕΜΟΙΡΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ

20190515_145120.jpg

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη. Σπούδασα Διοίκηση και Οικονομία με ειδικότητα τις Δημόσιες Σχέσεις.

Κατεβαίνω Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Τάσο Ευσταθίου και τον συνδυασμό «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» γιατί πιστεύω πως στο πλευρό του μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο καθαρή και πολιτισμική πόλη, την Ηλιούπολη μας!

 

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

soyla.PNG

Η Δημητροπούλου Αθανασία γεννήθηκε και ζει στην Ηλιούπολη. Κατάγεται από την Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο. Από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και είναι απόφοιτος Σχολής Γραμματέων Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Κατεβαίνω Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Τάσο Ευσταθίου και τον συνδυασμό «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» για μια όμορφη, φιλόξενη και λειτουργική πόλη και για μια ζωή καλύτερη με νέες ιδέες και οράματα για το μέλλον.

 

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΒΟΥΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

20190513_142555

Από τις πιο παλιές οικογένειες της Ηλιούπολης, εγγονή του Ιωάννη Καρσαλιάκου: Πρόεδρος της Κοινότητας Ηλιούπολης 1930-32 & 1939-40 (με δυο κόρες και δυο εγγονούς).

Απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά, Σχολής Μηχ. Κλωστουφ/ργών, Διπλ/χος Συντηρήτρια Έργων Τέχνης, Εκπαιδεύτρια σε Δ.ΙΕΚ, ΚΕΚ Υπουργείου Παιδείας, Πολύχρονη επιμόρφωση στην Διοίκηση & Οργάνωση Επιχειρήσεων και Προσωπικού.

Διευθυντικό στέλεχος στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλες Ελληνικές Βιομηχανίες και Πολυεθνικές Εταιρίες Οικονομικών Ελεγκτών.

Πολύχρονη συμμετοχή στα κοινά:

 • Στα σχολεία συλλόγους & Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων & Σχολική Επιτροπή: Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων Ηλιούπολης.
 • Σε επαγγελματικές Ενώσεις: Οικονομικό Επιμελητήριο, ΕΕΔΕ – ΕΙΔΙΠ, CIPD Αγγλίας, ΣΔΑΔΕ, ΣΕΕ κα.
 • Σε νομικά πρόσωπα του Δήμου: στο Πολιτιστικό «Πολιτιστικές Διαδρομές» κα.
 • Σε αθλητικές δραστηριότητας: ΙΟΠ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιά, ΕΟΣ Ορειβατικός Αθηνών, ΠΕΡΙΠΟΛΟ κα.

Για να πολεμήσουμε την κρίση και να παραδώσουμε υγιέστερο μέλλον στα παιδιά μας πρέπει να απαλλαγούμε από τον τρόπο και τις συνήθειες που μας έφεραν σ’αυτήν. Η επικέντρωση μας στην προσπάθεια, στην γνώση, οργάνωση και νοικοκυροσύνη, στην σύνεση και συνέπεια, στη ποιότητα, στο σωστό, στο άξιο, στη διαφάνεια και ειλικρίνεια είναι οι ζητούμενες αρετές και ικανότητες από τους ηγέτες που θέλουμε να μας δώσουν προοπτική. Ότι αφορά το σύνολο αφορά και το άτομο. Από το καθένα μας εξαρτάται πως θα κριθεί το μέλλον του πολίτη της πόλης, του κράτους.

 

ΔΟΥΖΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

20190513_142539

Γεννήθηκα στην Ηλιούπολη. Σπουδές στις ΗΠΑ με δίπλωμα BEEI Eng και σεμίναρια στην ΤΠΕ, Marketing. Έχω δουλέψει σε Βιοτεχνίες στην Ολυμπιακή (Cargo) και στην ΝΔ (υπάλληλος Μηχανογράφισης).

Θέτω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδιασμό » Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάσο Ευσταθίου για να βοηθήσω σε έργα οικοδόμισης στην Ηλιούπολη καθώς και περιβαλλοντικά.

 

ΕΥΤΑΞΙΑ ΑΝΝΕΤΑ του ΠΑΥΛΟΥ

Αρχιτέκτονας εσωτερικού χώρου

 

ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

χωρίς τίτλο.PNG

Τέως Διευθυντής Εθνικής Τραπέζης

 

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ce91cebdcf84ceafceb3cf81ceb1cf86cebf-ceb1cf80cf8c-cea0ceb1cebdceb1ceb3ceb9cf8ecf84ceb7cf82-ce9aceb1cebccebcceadcebdcebfcf82-cebcceb5ceb3ceaccebbceb7.jpg

Ο Παναγιώτης Καμμένος, γιος του Γεώργιου Καμμένου και της Παναγούλας Ευσταθίου γεννήθηκε το 1988 και ζει μέχρι και σήμερα στην Ηλιούπολη. Είναι πτυχιούχος της Δραματικής Σχολής του «Ωδείου Αθηνών» το 2015 και Τελειόφοιτος φοιτητής της Σχολής «Μηχανολόγων – Μηχανικών» Ε.Μ.Π.

Σπούδασε κλασσική κιθάρα και θεωρητικά στο «Διεθνές Ωδείο Αθήνας». Από το 2009 έως το 2013 υπήρξε μέλος του συμφωνικού τμήματος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Ηλιούπολης «Απ.Μόσχος» ως μουσικός Τενόρο Σαξοφώνου. Έχει κάνει σπουδές τραγουδιού. Παίζει αυτοδίδακτα τύμπανα, κρουστά, πλήκτρα και παραδοσιακά έγχορδα όργανα.

Στο Θέατρο έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες: S. Purcarete (ΚΘΒΕ 2018 – 2019), Α.Τσολακίδου (ΚΘΒΕ 2018), Κ.Τσιάνο (Φεστιβάλ Επιδαύρου 2018), Γ.Χουβαρδά (Bios 2018), Σ.Τσακίρη (Φεστιβάλ Επιδαύρου 2017), Η.Κουνέλα (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά 2017 & παραστάσεις κατ’οίκον 2015-2017), Κ.Ντέλλα (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά 2016), Ρ.Κυριαζή (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά 2015), Λ.Δακαλάκη (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 2015), Κ.Ευαγγελάτου (Φεστιβάλ Αθηνών 2014).

Από το έτος 2013 έως το έτος 2015, υπήρξε μέλος της διεθνούς ομάδας των ηθοποιών που εργάστηκαν για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Y.I.T.A.C., με παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό: (Βερολίνο & Κορσική – 2013/ Αθήνα – 2015) με σκηνοθέτες τους: N.Στυλιανού, Σ. Θεοφάνους, S. Lipszyc, A. Prieto.

Από το 2010 έως το 2012 υπήρξε ηθοποιός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με σκηνοθέτες τις Νικαίτη Κοντούρη & Λένα Γεωργιάδου. Είναι ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού ΠΡΟΣΩΠΟ.

 

ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ – ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

14444847_334951976851760_1677691287800568276_o.jpg

Κατάγομαι από την Ζάκυνθο, είμαι παντρεμένος με την Ηλιουπολίτισσα Αρετή Φουντουλάκη και κατοικώ μόνιμα στην Ηλιούπολη – Αγία Μαρίνα, με την οικογένειά μου. Αγαπάω την πόλη που ζω και θέλω να τη βοηθήσω να γίνει καλύτερη.

Εργάζομαι στο Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή.

Υπήρξα απο τους πρώτους εργαζόμενους που στελέχωσαν τον Ενιαίο Φορέα Τροφίμων (2001-2018). Διετέλεσα πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου των εργαζομένων στον Ε.Φ.Ε.Τ για 6 έτη, αιρετό μέλος του Δ.Σ. του Ε.Φ.Ε.Τ και αιρετό μέλος του Υ.Σ. του Ε.Φ.Ε.Τ για 12 συνεχή έτη.

Από τον Οκτώβριο του 2016 διαχειρίζομαι το τοπικό blog Ενεργός Πολίτης Ηλιούπολης – https://energospolitisilioupolis.blogspot.com με βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, την ανάδειξη των προβλημάτων της καθημερινότητας στην Ηλιούπολη και την επίλυσή τους από την τοπική ή την κεντρική διοίκηση.

Ζητώ τη ΣΤΗΡΙΞΗ και την ΨΗΦΟ σας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ηλιούπολης με το συνδυασμό «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» και υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσο Ευσταθίου για έργα και όχι λόγια, για άμεση και οριστική επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας , για να γίνει η Ηλιούπολη πόλη πρότυπο των νοτίων προαστίων.

 

ΚΑΟΥΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ του ΠΑΝΑΓΗ

Οικιακά

 

ΚΑΡΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

20190513_135059

Γεννήθηκα το 1952 και κατοικώ στην κάτω Ηλιούπολη από το 1967. Είμαι παντρεμένος με την Βάγια Γκάλη και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Γιάννη φοιτητή επί πτυχίο – ιδιωτικό υπάλληλο και τον Κωνσταντίνο, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ – ιδιωτικό υπάλληλο. Ασχολήθηκα επαγγελματικά με το εμπόριο υαλοπινάκων από το 1973.

Το 2006 εκλέχθηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με Δήμαρχο τον Γιάννη Αναγνώστου – Νέα Δημοτική Κίνηση διατελώντας αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού το 2007-08 και Πρόεδρος από το 2008 έως το 2010.

Σε όλη μου τη σταδιοδρομία αφιερώθηκα στη νεολαία και στις εκδηλώσεις – δράσεις που αφορούν τον αθλητισμό. Μέσα από την ενεργή συμμετοχή μου προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να βελτιώσω τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις, να εμπλουτίσουμε και να ενισχύσουμε την αθλητική μας εξωστρέφεια.

Το σύστημα της απλής αναλογικής απαιτεί από όλους μας, να αναζητήσουμε τους ικανούς. Τους ανθρώπους που μπορούν να συνδυάσουν το πάθος για τη προσφορά την εμπειρία και τους ρεαλιστικούς στόχους, για να πάμε την Ηλιούπολη μπροστά!

 

ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΥ – ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΝΑΝΑ) του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

Αντίγραφο από ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΥ ΝΑΝΑ-3.jpg

Γεννήθηκα & μεγάλωσα στην Ηλιούπολη. Μια πόλη που θεωρώ ότι αξίζει τα καλύτερα. Τα προβλήματά της μας είναι γνωστά. Η καθημερινότητα χρειάζεται βελτίωση. Τα αγνά συναισθήματα μου γίνονται προσφορά.

Χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς φιγούρες, χωρίς να με έλκει το σαράκι της εξουσίας, αλλά με όπλα την τιμιότητά μου, την ανιδιοτέλεια & πολύ όρεξη για δουλειά, μετά από την πρόταση του αγαπητού μου φίλου Τάσου Ευσταθίου, αποφάσισα να κατέβω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», γιατί αγαπάμε την πόλη μας & μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη.

 

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

χωρίς τίτλο.PNG

Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

ΚΟΚΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΜΑΡΙΝΟΥ

Koklas.PNG

Τεχνικός Ανελκυστήρων

Μέλος του Π.Α.Ο.Δ. Ηλιούπολης

Μέλος της Επιτροπής Ισότητας

Εθελοντικό μέλος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ

Μέλος των Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Βουτζά

Εθελοντική δράση στη Πολιτική Προστασία. Ε.Π.Ο.Μ.Ε.Α

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΔΡΑΣΗ

 

ΚΟΥΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

20190513_142548

Ο Βασίλης Κούλιας γεννήθηκε στην Αρτοτίνα Δωρίδος (Ν. Φωκίδας). Κατοικεί περισσότερα από 20 έτη στην Ηλιούπολη και εργάζεται στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) ως ταχυδρόμος.

Έχει αναπτύξει επί σειρά ετών συνδικαλιστική δραστηριότητα στα ΕΛΤΑ ως σύνεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ ΕΛΤΑ).

Συμμετέχει για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Ηλιούπολης με το συνδυασμό «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» του υποψηφίου Δημάρχου Τάσου Ευσταθίου και ζητά τη ψήφο σας με στόχο να συμβάλλει στην άμεση και οριστική επίλυση των προβλημάτων της Ηλιούπολης.

Με όραμα να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών της πόλης μας.

 

ΚΟΥΝΕΝΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΑΝΔΡΕΑ

χωρίς τίτλο.PNG

Σύμβουλος Εμπορίας Ακινήτων

 

ΚΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΙΧΑΛΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ

Σωστή_56391563_425082584908995_6637911121774772224_n.jpg

Γεννήθηκε στο Βύρωνα και κατοικεί στην Ηλιούπολη από το 1960. Η καταγωγή του είναι από την Αρκαδία (Δημητσάνα). Έχει δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Άννα, 37 και 32 ετών αντίστοιχα. Διατηρεί στην Ηλιούπολη από το 1978 Τεχνικό Ηλεκτρικών εφαρμογών.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. Ν. Δημοκρατίας Ηλιούπολης, Αντιπρόεδρος στην ΔΕΚΕΗΛ και στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Ηλιούπολης.

Ασχολείται από το 1980 με τα κοινά της πόλης, ΑΓΑΠΑΕΙ την Ηλιούπολη και έχει τη δύναμη και την πείρα να προσφέρει σε αυτήν διότι γνωρίζει τα προβλήματά της και έχει προτάσεις για την λύση τους. Από το 2014 είναι Δημοτικός Σύμβουλος με τον Τάσο Ευσταθίου.

 

ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ

Αντίγραφο από ΚΥΡΙΑΖΗΣ Α-1.jpg

Ο Κυριαζής Παναγιώτης γεννήθηκε & μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Είναι απόφοιτος των Τ.Ε.Ι Ηρακλείου Κρήτης. Όλη του την ζωή Ηλιουπολίτης, με μεγάλη αγάπη για την πόλη του & μεγάλη επιθυμία να την δει όπως της αξίζει. Κατεβαίνει Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Τάσο Ευσταθίου & τον συνδυασμό «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», για μα πόλη ανθρώπινη ζωντανή, φιλόξενη για όλους μας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να την οραματιστούμε.

 

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

54236788_2053745168035216_8783821957045944320_n.jpg

Ο Βαγγέλης Λιακόπουλος είναι συνταξιούχος αστυνομικός, γεννήθηκε το 1953 στον Κέδρο Καρδίτσας και κατοικεί μόνιμα στην Αγία Μαρίνα στην Ηλιούπολη από το 1980.

Τελειόφοιτος της σχολής ηλεκτροτεχνικών εργοδηγών ΠΛΑΤΩΝ, κατετάγη στην Αστυνομία Πόλεων το 1977 είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης.

Από τους πρωτεργάτες και αγωνιστές της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως, με μεγάλη εμπειρία σε θέματα ασφαλείας του πολίτη και καταπολέμησης της εγκληματικότητας σήμερα προσφέρει καθημερινά εθελοντική εργασία στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

 

ΜΑΝΩΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Manoli.PNG

Γεννήθηκα το 1984 και κατοικώ μόνιμα στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Είμαι απόφοιτη του Τ.Ε.Ι. Κοινωνικής Εργασίας. Είμαι επαγγελματίας Κοινωνική Λειτουργός επί 7 χρόνια.

Όνειρο μου να δω την Ηλιούπολη έναν Πρότυπο Δήμο. Αποφάσισα να εμπιστευτώ τον Τάσο Ευσταθίου γιατί πιστεύω ότι είναι ο μόνος με ήθος και όραμα για την πόλη μας.

 

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΤΙΜΟΘΕΟΥ

marinos.PNG

Γεννήθηκα στην Καισαριανή Αττικής και κατοικώ μόνιμα στην Ηλιούπολη από το 1958.

Είμαι παντρεμένος με την Αθηνά και πατέρας δύο παιδιών, την Κατερίνα, η οποία είναι Γεωπόνος και τον Τιμόθεο ο οποίος είναι Χημικός.

Εργάστηκα επί 32 συναπτά έτη στον ΟΤΕ.

Έχω διατελέσει Γραμματέας στην Τ.Ο. Ν.Δ. Κάτω Ηλιούπολης για 8 χρόνια & ασχολούμαι επί σειρά ετών με τα κοινά της πόλης.

Κατεβαίνω Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρά του Τάσου Ευσταθίου με τον συνδυασμό»Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» γιατί αγαπάω την πόλη μας και ονειρεύομαι να την δω όπως πραγματικά της αξίζει!

 

ΜΕΝΔΩΝΗ ΑΘΗΝΑ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ

Αντίγραφο από 60392390_2341629835857298_9063024195977347072_n.jpg

Μεγάλωσα στην Αγία Μαρίνα και από 12 ετών και μέχρι σήμερα κατοικώ στα Αστυνομικά Ηλιούπολης. Έχω καταγωγή από Χίο. Είμαι παντρεμένη με τον Λιβά Νικόλαο και έχω 2 γιους τον Αργύρη και τον Δημήτρη που σπουδάζουν στο εμπορικό ναυτικό.

Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο Κολέγιο. Από τα 18 μου χρόνια δουλεύω και έχω αναλάβει την οικογενειακή μας επιχείρηση ΒΙΕΛ ελαστικά που κατασκευάζει ελαστικά ναυτιλίας (εφόδια πλοίων), ελαστικά αμαξωμάτων, αλουμινίων καθώς και τεχνικών έργων.

Κατεβαίνω Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος & στηρίζω τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Τάσο Ευσταθίου, με σύμβολο την ενότητα & την δημιουργία ώστε με πολύ δουλειά & σωστό πρόγραμμα να γυρίσουμε σελίδα στην Ηλιούπολη μας, στην δική μας πόλη.

 

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

10007424_1381920592093284_4494927810407485115_n.jpg

Ελεύθερος επαγγελματίας, κάτοχος περιπτέρων και mini-market στην πόλη μας.

 

ΜΟΥΝΤΑΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

σάρωση0010.jpg

Είμαι η Μαρίνα Μουντάνου και κατοικώ στην Ηλιούπολη από το 1960. Είμαι πτυχιούχος του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και έχω δίπλωμα μονοετούς φοιτήσεως Νοσηλευτικής και Φυσιοθεραπείας. Εργάστηκα στη μέση εκπαίδευση και στο ΠΙΚΠΑ όπου και συνταξιοδοτήθηκα με βαθμό Διευθυντού Α’.

Ο άνδρας μου ήταν Δικηγόρος και έχω δυο παιδιά τον Γιάννη και τον Ντίνο που είναι καθηγητές Πανεπιστημίων. Υπήρξα στην υπηρεσία μου συνδικαλίστρια και συμμετείχα ενεργά στις Τοπικές μας οργανώσεις.

Τώρα ασχολούμαι αφιλοκερδώς με άτομα που έχουν ανάγκη ή κάποια ιδιαιτερότητα. Φιλοδοξία μου είναι η πόλη μας να γίνει καλύτερη και πιο χρήσιμη για τους κατοίκους της.

 

ΜΠΑΣΤΑ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

1553114_1380464282221504_1622660390_o.jpg

Η συμμετοχή στα κοινά είναι ΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ του κάθε πολίτη. Η δική μου συμμετοχή αποτελεί και ενσυνείδητη σύμπλευση με τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Ευσταθίου για να μπορώ με παρρήσια να πω στο παιδί μου, στα παιδιά σας, στα εγγόνια μου αλλά και στα δικά σας, ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!

 

ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑ – ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

mar

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και εργάζεται στην Ηλιούπολη. Έχει σπουδάσει Μηχανολογία ΤΕΙ Πάτρας.

 

ΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ

χωρίς τίτλο

Χειρούργος Οδοντίατρος, Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών, Πολύτεκνος, Ερευνητής, Εκπαιδευτικός & Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΕΡΗ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

χωρίς τίτλο.PNG

Σχεδιάστρια Τεχνικών Έργων

 

ΠΑΝΑΓΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) του ΒΑΙΟΥ

χωρίς τίτλο.PNG

Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων, Απόφοιτος ΙΕΚ & συνεργάτης του Παπαδόπουλου Γεώργιου ογκολόγου – παθολόγου στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

 

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 12.2.2019.jpg

Κατοικώ στην Ηλιούπολη από 19 χρόνων. Παντρεμένος με την Κοινωνιολόγο Ρόμπου Άννα έχουμε δυο παιδιά, την Ειρήνη φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό του ΕΚΠΑ και τον Δημήτρη φοιτητή στο Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Είμαι απόστρατος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Είμαι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ τμ. Λογιστ. & Χρηματ. Συμμετείχα στα Δ.Σ. Γονέων & Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 4ου Δημοτικού, 7ου Γυμνασίου, 2ου Λυκείου (Αντιπρόεδρος, Γ. Γραμματέας, Ταμίας, κτλ) 2004  έως 2017. Μέλος Δ.Σ. Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης ΓΣΗ (Αντιπρόεδρος, Γ. Γραμματέας, Ταμίας, κτλ) 2008 έως 2016.

Μέσα από αυτές τις ενασχολήσεις, διαπίστωσα τα πραγματικά προβλήματα που διαιωνίζονται στην πόλη μας. Θα είμαι υποψήφιος με τον Τάσο Ευσταθίου. Πιστεύω ότι είναι ο μοναδικός που πραγματικά μπορεί να σχεδιάσει το μέλλον της πόλης μας!!!

 

ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

χωρίς τίτλο.PNG

Οικονομολόγος – Καθηγήτρια

 

ΠΑΠΑΖΩΓΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

Παπαζωγονόπουλος.PNG

Γεννήθηκα το 1996 και μεγάλωσα στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης. Είμαι τέκνο τρίτεκνης οικογένειας. Αποφοίτησα από το 4ο Γενικό Λύκειο Ηλιουπόλεως. Σπούδασα Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών στο ΔΙΕΚ Αγίου Δημητρίου. Σπούδασα Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού στο ΔΙΕΚ Ηλιουπόλεως. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Εργάζομαι στον χώρο της εστίασης.

Συστρατεύομαι με τον κ. Τάσο Ευσταθίου γιατί πιστεύω ότι μπορεί να ανακατέψει τα λιμνάζοντα επί 9 χρόνια ύδατα στην πόλη μας.

‘’Η ενασχολήση με τα κοινά σημαίνει ότι δεν κοιτάς τον εαυτό σου. Θα έπρεπε να είναι καθήκον όλων!

Θες να ασχοληθείς; κάποιοι θα σε βρίσουν ή σε χλευάσουν.
Αδιαφορείς πλήρως; Πάλι κάποιοι θα σε βρίσουν ή θα σε χλευάσουν.
Οπότε αποφασίζεις και προχωράς έχοντας σαν κυρίαρχο ζητούμενο αυτό που λέει η καρδιά σου’’.

Έτσι μετά από την συζήτηση που είχα με το υποψήφιο Δήμαρχο κ. Τάσο Ευσταθίου, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η αξιοπρεπής καθημερινότητα των πολιτών πρέπει να είναι το κυρίαρχο ζητούμενο. Ας το προσπαθήσουμε όλοι μας, και ας πάμε την Ηλιούπολη μπροστά.

 

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α-1

Ο Παυλίδης Γεώργιος κατάγεται από την Πέτρα Μυτιλήνης και ζει σχεδόν όλη του την ζωή στην Ηλιούπολη. Έχει δύο παιδιά τον Ελευθέριο και την Αλεξάνδρα. Επί σειρά ετών ασχολείται με τα κοινά στον Δήμο Ηλιούπολης και διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κάτω Ηλιούπολης.

Θα είμαι Υποψήφιος με τον Τάσο Ευσταθίου και τον συνδυασμό «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», γιατί έχει τη θέληση και μπορεί στο πλευρό του να βοηθήσει ώστε η πόλη μας να αναβαθμιστεί.

 

ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Αντίγραφο από ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-4

Ο Πετράκης Ιωάννης (Γιάννης) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Είναι απόφοιτος ΤΕΕ του τμήματος Μηχανολογίας, με ειδικότητα Μηχανών, Συστημάτων αυτοκινήτου,  Αμαξώματα – Φανοποιεία – Βαφές.

Εργαζόταν επί σειρά ετών στην οικογενειακή του επιχείρηση Υιός Ιωάν. Πετράκη & Σία Ο.Ε. & σήμερα εργάζεται στην εταιρεία ΑΦΟΙ Παπαδάκη Α.Ε. που έχει ως αντικείμενο την ειδικότητα που σπούδασε.

Αποφάσισε να θέσει και πάλι υποψηφιότητα στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Τάσου Ευσταθίου με τον συνδυασμό «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», γιατί είναι καιρός να αρχίσει ένας νέος κύκλος για την Ηλιούπολη, ένας κύκλος για μια πιο πράσινη, πιο δημιουργική και πιο ανθρώπινη πόλη, που θα πηγαίνει ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

 

ΠΙΕΡΡΙΔΟΥ – ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΩΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ZOI.PNG

Ιδιωτική Υπάλληλος – Σπούδασε στο ΙΕΚ-ΟΑΕΔ  Διαιτολογία – Διατροφολογία.

 

ΠΟΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

51523795_1912533105542986_4805998632480276480_n.jpg

Λίγα λόγια για μένα…

Η καταγωγή μου είναι από την Κέα (Τζιά). Γεννήθηκα στην Αθήνα και το 1975 η οικογένειά μου εγκαταστάθηκε στην Ηλιούπολη. Η σχέση μου με την πόλη μας εξελίχθηκε σε σχέση ζωής, καθώς εδώ παντρεύτηκα και ζω με το σύζυγο και τις δυο κόρες μου.

Έχω πτυχίο με εξειδίκευση σε θέματα Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Εργάστηκα στον ΟΑΕΔ και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης (γραφείο Αντιδημάρχου), γεγονός που μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ και να γνωρίσω από πολύ κοντά τα καθημερινά θέματα της πόλης μας.

Σ’ήμερα, εργάζομαι ως ειδική Συνεργάτης σε Οφθαλμολογικό Κέντρο. Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές, με τον Τάσο Ευσταθίου, γιατί τα λόγια του γίνονται πράξεις ευθύνης για την Ηλιούπολη, που θέλουμε και μπορούμε να Πάμε Μπροστά.

 

ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

χωρίς τίτλο.PNG

Η Κατερίνα Ραγκούση είναι οικογενειάρχης, δυναμική επιχειρηματίας και άνθρωπος με ήθος και διάθεση για προσφορά. Είναι ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου «Περί Βιβλίου» στο κέντρο της Ηλιούπολης.

Οι επαγγελματίες της πόλης μας ήρθε η ώρα να αποκτήσουν την δική τους ξεχωριστή  φωνή στο δημοτικό συμβούλιο της Ηλιούπολης και η υποψηφιότητα της αποτελεί μια δυνατή επιλογή για αυτούς.

Με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στην πόλη που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, παρακολουθώντας ενεργά θέματα που σχετίζονται με τους  επαγγελματίες της πόλης, την σχολική κοινότητα και την επιτροπή ισότητας.

 • Γεννήθηκα 1980 στην Ηλιούπολη, 4η γενιά Ηλιουπολίτισσα
 • Ζω και εργάζομαι Ηλιούπολη
 • Καταγωγή από Μεσσηνία και Πάρο
 • Τελειόφοιτος Νοσηλευτικής Αθήνας
 • Εργάστηκα 10 χρόνια ως καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας
 • Διατηρώ κατάστημα – βιβλιοπωλείο «Περί Βιβλίου» στην Ηλιούπολη
 • Πρόεδρος Συλλόγου Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης
 • Μέλος της Προσωρινής Διοίκησης του νεοσύστατου Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης
 • Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Ηλιούπολης
 • Αναπλ. Μέλος Επιτροπής Ισότητας Δήμου Ηλιούπολης
 • Ήμουν 4 χρόνια μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημ. Σχολείου Ηλιούπολης
 • Εθελόντρια – Συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Ηλιούπολης τα τελευταία 5 χρόνια στα Φεστιβάλ θεάτρου του Δήμου.
 • Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές
 • Παντρεμένη με τον Γρηγόρη Τζούλια, καθηγητή Φιλόλογο στο «Πρότυπο Εκπαιδευτήριο Αθηνών.
 • Έχω μια κόρη 12 ετών μαθήτρια στο 4ο Δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης

 

ΣΟΥΝΔΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

cea3ce9fcea5ce9dce94ce99ce91cea3-ce95cea5ce91ce93ce93ce95ce9bce9fcea3-2.jpg

Γεννήθηκα στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και κατάγομαι από την Λευκάδα. Είμαι δημότης Ηλιούπολης. Έζησα τα παιδικά μου χρόνια στην Πρέβεζα και στον Βόλο.

Σπούδασα στην Ανωτέρα Σχολή Ναυπηγών Αθηνών. Σε συνέχεια των σπουδών μου πήρα πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης U.S.A. (Bachelor of Engineering) και πτυχίο (Master of Science) Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πολυτεχνέιο της Νέας Υόρκης U.S.A.

Εργάστηκα πολλά χρόνια στο Αμερικάνικο γραφείο της Ναυτιλίας (American Bureau of Shipping). Συγγραφέας πολλών εργασιών για τα εμπορικά σκάφη.

Αποφάσισα να ζητήσω την ψήφο σας για να μπορέσω να βοηθήσω τον Υποψήφιο Δήμαρχο και Δημιουργό του συνδιασμού «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσο Ευσταθίου, στην επίτευξη του σκοπού του για το καλύτερο μέλλον της Ηλιούπολης.

 

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

52924210_2243222169330586_3178366594648637440_o

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με ειδίκευση στους υπολογιστές και τις τηλεπικοινωνίες, εργάζομαι σε Ελληνική εταιρεία που εξάγει υψηλή τεχνολογία σε όλο τον κόσμο. Ζω διαρκώς στην Ηλιούπολη, 59 συνεχή χρόνια και δεν θα έφευγα ποτέ. Πόσο μάλλον τώρα, που μαζί με τον Τάσο Ευσταθίου, έχω τη δυνατότητα να συμβάλω ώστε να γίνει η ζωή όλων μας ακόμα καλύτερη!

Σκέφτηκα ότι, αντί απλώς να κοιτάω και να γκρινιάζω για τα κακώς κείμενα, να κάνω κάτι για να διορθωθούν όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν όλους. Οι πολλαπλές μου εμπειρίες από χώρες όπου οι πόλεις και οι πολίτες συνεργάζονται αρμονικά έχοντας δώσει λύσεις σε προβλήματα που στην Ελλάδα μας ταλαιπωρούν ακόμα, μου επιτρέπουν να είμαι αισιόδοξος ότι οι λύσεις είναι κοντά και θα δουλέψω για την εφαρμογή τους.

 

ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΑΡΕΤΗ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

1493188_10152018663912116_907111997152548902_n.JPG

Ιδιωτική Υπάλληλος, ασχολείται με τουριστικά & με τα καταστήματα μαζικής εστίασης.

 

ΤΑΜΒΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

DSC00339-1.JPG

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη από γονείς Ηπειρώτες. Είμαι παντρεμένος και έχω δυο κόρες – χειρουργό οδοντίατρο και φαρμακοποιό – απόφοιτες του Καποδιστριακού Αθηνών. Απόφοιτος κι εγώ της Οδοντιατρικής Σχολής των Αθηνών το 1980, υπηρέτησα τη θητεία μου ως έφεδρος ανθυπίατρος και απο το 1982 εργάζομαι ανελλιπώς ως Χειρούργος Οδοντίατρος στην Ηλιούπολη.

Πήρα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάσο Ευσταθίου, ο οποίος θα δώσει στον Δήμο μας νέα πνοή, φρεσκάδα, δύναμη, ενέργεια και αξιοπιστία.

Αγαπώ την πόλη μου, ενδιαφέρομαι για αυτήν και θα κάνω ότι μπορώ για καλύτερη ποιότητα διαβίωσης των συμπολιτών μου, με έργα και όχι με λόγια.

 

ΤΗΛΕΒΕΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

thle.PNG

Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ στην Ηλιούπολη μέχρι και σήμερα. Έχω πτυχίο σπουδών από την Τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στην ειδικότητα Εγκαταστατών Ψυκτικών & Κλιματιστικών έργων με πρακτική άσκηση στο 401 Γ.Σ.Ν.Α.

Αργότερα σπούδασα στο ΙΕΚ του Κορυδαλλού στην ειδικότητα Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων & Υποδομών με πρακτική άσκηση στο Ε.Κ.Κ.Ν.Α.

Εκπλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία με τον Βαθμό του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού και σήμερα δραστηριοποιούμαι στα μαγαζιά εστίασης της πόλης μου.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης μας και κατεβαίνω Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Τάσου Ευσταθίου με τον συνδυασμό «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», γιατί είναι ο άνθρωπος που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε την πόλη που ονειρευόμαστε.

 

ΤΡΙΠΟΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

tripodis.jpg

Τεχνικός Εικόνα & Ήχου, Εικονολήπτης

 

ΤΣΙΑΛΤΑ ΑΝΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

χωρίς τίτλο.PNG

Συγγραφέας – Δημοσιογράφος, με οικογενειακή Επιχείρηση (συνεργείο αυτοκινήτων) στην Ηλιούπολη επί σειρά ετών.

 

ΤΣΙΓΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (συζ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

20190513_135124.jpg

Η Μαρία Τσιγνοπούλου γεννήθηκε στην Μονεμβάσια Λακωνίας στις 1/4/1956. Μεγάλωσε στην Ηλιούπολη και παντρεμένη με 2 παιδιά. Είναι απόφοιτος του Franklin University of Philadelphia ως δασκάλα Αγγλικών και απόφοιτος σχολής λογιστών. Ασχολήθηκε αρκετά χρόνια με το εμπόριο και εδώ και 13 χρόνια διατηρεί καφέ – αναψυκτήριο στην Ηλιούπολη.

Είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσο Ευσταθίου επειδή πιστεύει στην ακεραιότητα του και την αγάπη του για την πόλη μας.

 

ΤΣΟΥΚΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

χωρίς τίτλο.PNG

Ελεύθερη Επαγγελματίας – Μεσίτρια

 

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Αντίγραφο από 57336208_570936436730648_3376556258499756032_n.jpg

Κατάγομαι και γεννήθηκα σε ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας. Ζω 25 χρόνια στην Ηλιούπολη. Είμαι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπαμπίλη και έχω δυο κόρες, την Ευθυμία 26 ετών οδοντίατρο, και την Παναγιώτα 23 ετών φυσιοκοθεραπεύτρια.

Έχω 25ετή συνεχή δράση και συμμετοχή στο κοινά, από διαφορετική θέση κάθε φορά, σε σωματεία, οργανώσεις, και συλλόγους της πόλης μας, αλλά και αλλού. Πήρα την απόφαση αυτή τη φορά να δώσω την μάχη από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Για αυτό στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου διεκδικώ την ψήφο σας μέσα από το συνδυασμό του Τάσου Ευσταθίου «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» για να κάνουμε την πόλη μας ομορφότερη, καθαρή ανθρώπινη όπως της αξίζει.

 

ΧΡΥΣΑΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

53.JPG

Επιχειρηματίας – Έμπορος στην πόλη μας.

 

_DSC_2338-1

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: