Όραμα & Σχέδιο για την Ηλιούπολη του αύριο!

Oι σύγχρονες απαιτήσεις μας υποχρεώνουν να διαμορφώσουμε μια καλύτερη και πιο λειτουργική ΠΟΛΗ.

Στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ του ενδιαφέροντός μας βρίσκεται πρώτα και πάνω από όλα ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, σεβόμενοι το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και τα ΖΩΑ.

Τα προβλήματα καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, το κυκλοφοριακό, το κοιμητήριο, η ασφάλεια και άλλα, χρειάζονται αποφασιστικές ΔΡΑΣΕΙΣ και ΠΡΑΞΕΙΣ για την επίλυσή τους.

Με ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ συνεχίζουμε να ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την κρίση και τις συνέπειές της, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους ελεύθερους επαγγελματίες,  την οικογένεια.

Με παρεμβάσεις ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ μία Ηλιούπολη φιλική στα άτομα με ειδικές ικανότητες, με προσβασιμότητα, ασφάλεια και λειτουργικότητα.

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ στην άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, με ενίσχυση των ψηφιακών δημοτικών υπηρεσιών στο Δήμο για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση, στηρίζοντας παράλληλα το δικαίωμα στη δουλειά του κάθε εργαζομένου.

ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕτην πόλη με οικολογική κατεύθυνση και αξιοποιούμε τη διεθνή εμπειρία για τη διαχείριση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής και τη βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών. Προστατεύοντας τόσο τον Υμηττό όσο και την ίδια την πόλη.

ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΜΕ έμπρακτα τον πολιτισμό και τον αθλητισμό με διασύνδεση του παραδοσιακού και σύγχρονου πολιτισμού, έχοντας ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ βάση με έμφαση στους ΝΕΟΥΣ και την ΠΑΙΔΕΙΑ.

ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ κοινοτικά κονδύλια και προγράμματα για να επανασχεδιάσουμε την πόλη σε σύγχρονη ΕΞΥΠΝΗ πόλη, με αναπλάσεις, πεζοδρομήσεις, δημιουργία περιπατητικών διαδρομών, ποδηλατοδρόμων και λοιπά. Παράλληλα δε δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη τις τοπικής αγοράς και των καταστημάτων.

Δημιουργώντας κλίμα ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣκαι ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ διευρύνουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες στη λήψη αποφάσεων στο δημοτικό συμβούλιο.

ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ την ενεργό συμμετοχή του πολίτη στις αποφάσεις, με δημοψηφίσματα, προτάσεις και παρεμβάσεις, αλλά και τη χρήση δεικτών απόδοσης ανά τομέα πολιτικής.

Ενώνοντας δυνάμεις με όλους τους πολίτες, με προτεραιότητα στους νέους, και ανεξάρτητα πολιτικών προτιμήσεων, διασφαλίζουμε την ΔΗΜΟΣΙΑ ακίνητη ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, σχεδιάζουμε την Ηλιούπολη του μέλλοντος και δίνουμε στην πόλη μας ΣΦΡΑΓΙΔΑ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, που πραγματικά της αξίζει.

Έχουμε ΟΡΑΜΑ, δύναμη και γνώση να κάνουμε πραγματικότητα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μια Νέα Εποχή στον Δήμο μας.

Θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη μας!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Αρέσει σε %d bloggers: