ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Σχετικά με την ηλεκτρονική ψηφοφορία wifi στην πόλη

9/04/2019

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος ανακοίνωσε στη σελίδα του στο facebook τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τις νέες μονάδες κοινής χρήσης (wifihotspots) που θα τοποθετήσει στο Δήμο.

wii_n.png

Το πρόγραμμα wifi4EU έχει ανακοινωθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2017. Εύλογα τίθενται τα πιο κάτω ερωτήματα και τα οποία χρήζουν απαντήσεως:

1. Η σημερινή Δημοτική αρχή παρέλαβε από την προηγούμενη Δημοτική αρχή του Γιάννη Αναγνώστου διάφορα κεντρικά σημεία ασύρματης πρόσβασης (Δημαρχείο, Δημοτικό Άλσος, Κολυμβητήριο κλπ.). Πόσα από αυτά έχουν συντηρηθεί και πόσα λειτουργούν σήμερα;

2. Πόσα νέα σημεία εγκαταστάθηκαν από την σημερινή Δημοτική αρχή στα 9 χρόνια θητείας της και μάλιστα την στιγμή που η τεχνολογία έχει εξελιχθεί; Ποια είναι αυτά τα σημεία και αν είναι σε λειτουργία σήμερα.

3. Να ενημερωθούμε ποιος είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων στην συγκεκριμένη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Ο στόχος του συνδυασμού είναι να εκσυγχρονιστεί η πόλη, αξιοποιώντας την τέταρτη τεχνολογική επανάσταση που διανύουμε και μέσω αυτής να ωθήσουμε σε άνθηση την τοπική αγορά και την επιχειρηματικότητα των νέων.

Αρέσει σε %d bloggers: